Vanlige spørsmål og svar

Q: Hvis jeg kjøpe en parykk kan jeg returnere det hvis jeg ikke liker det?

A: Ja, hvis du ikke ha det, og ekstra blonder kan ikke bli avskåret. Eller på grunn av hygiene grunner, lace parykker kan ikke videreselges når de er slitt og blonder har blitt kuttet.

Q: hvor lenge kan blonder parykk sist?

A: mest lace parykker kan siste 1 til 2 år med riktig pleie. Den mest holdbare blonden er fransk blonder som varer lenger enn sveitsiske blonder som er tynnere og finere

Spørsmål: kan jeg rette eller krølle denne håret?

A: det er ok for blonder parykken bli våt; Du kan også bade med den. Før svømming, må du kontrollere at din lim er vanntett. Også, ikke gå svømming før etter at programmet har tørket i minst 8 timer. Før svømming, plassere håret på parykk i en lav hestehale. Dette sikrer håret ikke floke fra klor mens du svømmer. Etter svømming må du vaske og tilstand parykk. Advarsel: svømme på egen risiko som klor kan ha en negativ effekt på parykk.

Q: hvilken farge blonder er best egnet til min hudfarge?

A: farge blonder avhenger av mange faktorer. Først og fremst er vanligvis de beste programmene kamuflert av makeup på hårfestet og hvor håret er skiltes. Dette er virkelig hvordan du får et naturlig resultat fordi selv om blonder blander seg med huden, visse lysforholdene kan vise blonder.

De fleste kvinner foretrekker å få en blonde nær deres hudfarge, dette er det beste alternativet hvis du ikke ønsker å eksperimentere med å bruke makeup (concealer) kamuflere blonder, er det best å velge en som passer med din hudfarge. Hvis du planlegger å bruke sminke, må velge du en nær til, eller lettere enn din egen.

Våre vanlige blonder farger er:

--Gjennomsiktig: passer for de fleste complexions

-Brown: egnet for de med middels brun complexions

-Lys brun: passer for kvinner med lys brun hud

Vi tilbyr også mørk brun, men hvis du tror du trenger en blonder skygge vi ikke normalt lager, det er best å sende fotografiet, med egendefinerte ordren, slik at våre teknikere kan matche blonder til din hudtone.

Q: er det greit å få blonder parykken våt mens svømming?

A: det er ok for blonder parykken bli våt; Du kan også bade med den. Før svømming, må du kontrollere at din lim er vanntett. Også, ikke gå svømming før etter at programmet har tørket i minst 8 timer. Før svømming, plassere håret på parykk i en lav hestehale. Dette sikrer håret ikke floke fra klor mens du svømmer. Etter svømming må du vaske og tilstand parykk. Advarsel: svømme på egen risiko som klor kan ha en negativ effekt på parykk.

Spørsmål: hvilke er bedre, franske og sveitsiske blonder?

A: det er virkelig et spørsmål om preferanser. Sveitsiske blonder er finere og mer skjør, enn fransk blonder. Sveitsiske blonder passer bedre med huden for en mindre synlig opptreden. Fransk blonder er litt tykkere og mer holdbar. Begge blonder typer kan være farget ulike nyanser av brunt å blande med en rekke complexions.

Q. kan jeg bruke denne parykk selv om jeg har mitt eget hår?

A. Ja. Du må gjøre din egen håret som flat som mulig, ved innpakning eller pyntebånd det. Deretter Bruk en kjøtt tonet strømpe cap over ditt naturlige hår å simulere hodebunnen farge.

Spørsmål: hvilke er bedre, franske og sveitsiske blonder?

A: det er virkelig et spørsmål om preferanser. Sveitsiske blonder er finere og mer skjør, enn fransk blonder. Sveitsiske blonder passer bedre med huden for en mindre synlig opptreden. Fransk blonder er litt tykkere og mer holdbar. Begge blonder typer kan være farget ulike nyanser av brunt å blande med en rekke complexions.

Q som bærer disse parykker?

En noen folk ha lace parykker og er igjen av en nødvendighet på grunn av medisinske tilstander som få hårtap (for eksempel alopecia). Andre kan ha dem som en beskyttende stil å nurture veksten av deres naturlige hår og ennå andre kan velge lace parykker som deres foretrukne hår mote. Uansett årsak, lace parykker er stadig mer populært som folk innser sin allsidighet, enkel og naturlig utseende. Lace parykker er et utmerket valg for kvinner i alle etniske og våre rimelige priser, det er ikke lenger en luksus bare nytes av kjendiser og underholdere. Vi er sikker på har lurt på hvordan kjendiser som Beyonce Knowles, Tyra Banks og Mary J. Blige, (for å nevne noen) er dugelig å oppnå slike feilfri hår hele tiden. Ja, deres hemmelige er samme kvalitet produktet nå tilgjengelig på Sassy lace parykker. Så hvem kan ha disse parykker? Noen!... og ja, som inkluderer du! Disse produktene er ikke bare for kjendiser. Alle som er interessert i naturlige ser extensions nytte vår produktlinje


Q er Full blonder parykken en foran blonder parykken?

Nei, en Full blonder er langt bedre enn en front blonde parykk. Mens bare bunnen av en front blonde parykk har blonder foran parykk, har en Invisiwig hele base laget av blonder. Dette gjør parykken mye mer tidkrevende å lage, men også gjør det ser mer lett og ekte. En Invisiwig er langt mer fleksibelt enn en front blonde parykk i form av styling. Det kan bli skilt hvor som helst og kan også bæres i en høy hestehale mens en foran blonder parykken ikke kan.

SP kan jeg ha lace parykker hvis jeg har en full leder av hår?

En absolutt! En kan flette/cornrow, vri, brytes eller flate hår å forberede for programmet. Hovedmålet er å få ens hår så flat som mulig for mest naturlige utseende.

Q er det virkelig undetectable?

En gang brukt riktig våre parykker er faktisk veldig undetectable. Dine beundrere kan ikke engang tro du hvis du fortalte dem at du hadde på seg en parykk!

SP kan jeg svømme i den eller spille sport?

Ja, kan du trene i parykk hvis du bruker med lim som fungerer med kroppens kjemi og tåler denne typen aktivitet.

SP kan jeg ha min blonder foran parykk i en høy hestehale?

Ja, du kan bære parykk i en høy hestehale når du bruker rundt hele perimeter med lim. Du trenger en cap konstruksjon som er laget med blonder rundt omkretsen.

SP kan jeg del min blonde parykk og der kan lace parykker bli skilt?

En Lace parykker kan bli skilt hvor som helst på cap! Hvis du dekker håret, er trikset å ha deler ser naturlig ved å enten ha en strømpe eller parykk cap som er nær din hudfarge. Noen kunder kan også få en naturlig ser del uten bruk en parykk cap.

Q-kan jeg farge parykken?

En din Invisiwig er 100% menneskelig hår så det kan behandles som sådan. Du kan farge eller stil på noen måte. Imidlertid er flere fargebehandling generelt ikke anbefalt siden det kan skade håret og bør bare forsøkes av erfarne stylister.

SP kan håret bli flat strykes eller krøllet?

A håret er 100% menneskehår som tåler husholdning styling verktøy som curling irons og flatt jern. Du kan vaske, angi og stil parykk som sitt eget hår. Men som den naturlige hår, hår kan få skadet med misbruk og overforbruk av produkter.

Q hvis jeg bestille en parykk med bølgete tekstur, kan jeg rette det (eller omvendt)

En din Invisiwig er 100% menneskelig hår så det kan behandles som sådan. Du kan fargelegge, flatt jern curl og style det på noen måte.


Q Hva slags hår er en blonde parykk laget av?

En høyeste kvalitet indisk eller kinesisk Remy hår. Remy hår er en overlegen menneskehår karakter som er samlet inn fra en hår donor (vanligvis fraIndiaellerKina). Cuticle laget av håret forblir i takle, derfor håret er silkeaktig myk. Håret er så hånd-knyttet til en parykk i samme mønster som menneskehår vekst. Utseendet på parykken er veldig naturlig, enkel å administrere og floke ikke.

SP hvor lang tid vil min parykk vare?

A blonder foran parykk kan vare i mange år avhengig av vedlikehold og bruk av parykk. Vi gir deg full vaskeanvisninger gratis med hver parykk kjøp.

Q Hva annet trenger jeg å bestille med parykken?

Du må bestille din klebende og selvklebende fjerne minst plassere enheten. Depeding på adhisive, blonder parykken kan bo intakt for 2-4weeks samtidig.

Q Hvordan fest eller bære parykk?

A parykker er ganske lett å feste. 95% av våre kundene koble enhetene selv. Noen lim kommer også med en instruksjons DVD som viser deg trinn for trinn hvordan ikledd parykk. Blonder parykken må kobles sammen med selvklebende lim eller bånd. Lim og tape er ikke plassert i håret, så det ikke vil skade håret ditt eget. YouTube har noen videoer som kan være behjelpelig personale, bare søk "blonder parykken program"

SP hvor lenge kan jeg bruke min parykk samtidig?

A din utvidede slitasje vil avhenge av hva lim du bruk kroppens kjemi og hvordan huden din reagerer på klebemidler og hvor ofte du ønsker å bruke på nytt. Vi understreke at det er viktig å være oppmerksom på håret og hodebunnen tilstand under under utvidet slitasje. De fleste klientene oppnå 1-2 uke tak med høyre limet, vask og pleie sitt eget hår i mellom programmer. Hvis du er skallet eller har betydelig hårtap, er sannsynlig å oppnå en mye lengre hold.

Q Hva tetthet bør jeg bestille og hvorfor gjør det noe?

A tetthet refererer til hvor tykk håret er og hvilken tetthet du bestille er virkelig basert på personlig valg. De fleste kvinner oppnå et naturlig utseende med lette til middels eller middels tetthet; men avhenger ditt valg på styling innstillingene og individuell profil

SP kan jeg har en stil eller farge laget som ikke for øyeblikket vises i galleriet?

Ja, vår blir kontinuerlig oppdatert så ikke alle tilgjengelige stilen er representert på området. Vi tilbyr tilpasning til rimelige priser. Send oss dine bilder og detaljert informasjon om hvordan du vil at parykk gjort og vi vil gi deg et tilbud!

Q hvordan du knytter en Full blonder parykken

1 prep håret, ved å opprette en flat overflate på parykken å sitte på. Du kan flette håret ned, eller bruke en parykk liner.

2 passer parykk på hodet, og vurdere hvordan og hvor du ønsker hårfestet. Målet er å finne der hårfestet vil se naturlige.

3 gradvis starte trimming de overskytende blonden, er målet her å lage din hårlinje, bare kuttet små mengder av gangen.

4 når du har opprettet din hårlinje, gjelde lim hårfestet, så det kan bo på hodet.

5 ferdig hårfestet bør se helt naturlig, som om håret ble faktisk vokser fra hodet.

6 sette alt håret opp i en hestehale, så du får lim på håret.

7 gjelder limet rundt omkretsen av hårfestet blonder selvklebende remover.

8 gradvis fjerne blonder, være seg ikke å trekke på blonder, Fjern sakte.

9 etter at du har fjernet blonder, det kan være noen rester igjen på enheten, bør du sjampo enheten, og med et håndkle, delikat skrubbe rester bort.

10 du skal la enheten tørke naturlig, eller du kan style enheten, hvordan ville du normalt style ditt naturlige hår.

Hva slags lim eller tape bør jeg velge?

A:If du en 1-6-uke holder, vil du kjøpe Ultra holder limet eller trygt grep parykk limet. En 1-10 dag er hold Minty Titer best. Noen foretrekker brukervennligheten rullende på tape-limet. Eller bruk lim foran hårgrense og tape i ryggen.

Vil lim og tapes bryte huden min?

A: akkurat som alle andre nye produkter som du kan bruke, anbefaler vi at du gjøre en skin test av du er utsatt for irritasjon eller har sensitiv hud .98%of kunden har ingen problemer med lim eller bånd. Hvis du har en sensitiv hud, kan du starte med ånd tyggegummi eller Hollistera? s medisinsk limet.

Jeg har sensitiv hud, hvilke lim bør jeg bruke?

A:If du har en sensitiv hud, bør du starte med ånd tannkjøtt. Du kan også prøve Hollister medisinsk limet. Også akkurat som alle andre nye produkter som du kan bruke, anbefaler vi at du gjøre en skin test av du er utsatt for irritasjon eller har sensitiv hud.

Q: Hva er afrikansk hår?

A: høykvalitets menneskelig hår som er høstet fra en person av afrikansk herkomst. Sjelden!

Q: Hva er Virgin hår?

A: det er håret som kuttet fra en donor direkte, og det har aldri vært noen behandlet av kjemisk. Det er i toppkvalitet.

Q: Hva er Baby hår?

A: kroppshår er noen kortere hårstrå lagt rundt kantene på parykken å hårfestet vises mer naturlig.

Q: Hva er Remy hår, Virgin hår?

A: menneskehår direkte fra eneste hår donor er Remy hår. Det er noen ganger referert til som klippe håret. Flertallet av menneskehår solgt i bransjen er ikke Virgin håret. Hår cuticle har blitt avkledt ved hjelp av en syre-bad. Med Virgin hår vi gjør dette så håret cuticle er intakt, derfor hår er sterkere.

Spørsmål: bør jeg velge Virgin hår for min lace parykker?

A: Hvis du vil farge håret selv, er Virgin håret det beste valget for deg.


Q: Hva er hvor livet mitt blonde parykk?
A: det avhenger av hvordan du opprettholder det, bedre vedlikehold du tar, lengre liv vil bli. Lace parykker vil vanligvis siste halvåret åtte måned eller lenger.


Q: Hva er enkelt trukket hår og dobbel tegnes hår?
A: enkelt trukket håret er hackled og beskjæres på én side. Alt håret er i én retning, for eksempel alle røttene blir i enden av behandlet bunten. Denne høykvalitets prosessen gir en svært liten prosentandel av håret å være utenfor den angitte lengden av bunt. Denne behandlingen holder håret fra virvar etter at den er bleket eller farget. Dette er veldig populære i Europa med høy kvalitet hår filtypen som foretrekker denne typen behandling for sine produkter. Denne håret samles fra templer (spesielt damer hair).

Dobbel trukket håret er hackled og beskjæres på begge sider og det vil ha uniform størrelser. Dette kan tilberedes fra Temple klippe håret, som er ikke Remy, eller kam avfall, som samles i landsbyer og hus. Denne håret brukes til produksjon av parykker og hår brikkene menn Toupees osv.

Q: Hva er den beste hårlengden for meg?
A: lengde er helt på initiativ. Vi kan opprette hår lengder opp til 28 inches og så kort som 6 inches på lace stolpe parykker, full blonder parykker, tynn hud parykker.


Q: Hva er hårtetthet og hvordan velger jeg riktig for meg?
A: hårtetthet er bare hvor mange hår legges til systemet ditt hår base. I tidligere år var høy tetthet nødvendig fordi base materialet ble vanligvis laget av tykkere materialer og ville bli lett utsatt hvis hårtetthet var lave.

Nylig, med fremskritt av tynnere base materialer som blonder og tynn hud, lav tetthet tendens til å se mer naturlig spesielt med se gjennom ser langs hårstreker. Du kan velge forskjellige tetthet i ulike områder av basen. Vi anbefaler generelt lett tetthet på hårlinje og kronen gradvis øker til middels tetthet og middels tetthet gjennom blonder parykken (blandet godt).


Q: Hva er curl mønster?

A: håret krøller på et rør som diameter er det motsatte tallet etter en teknologi moter curl mønsteret.

Q: Hva er en høyre sjampo for asiatiske hår?

A: sjampo som har 5,0 til 5,5 pH nivåer er mer egnet enn harde 7 til 9 pH som de fleste apotek shampoos er.

Q: Hva er enkelt knop?

A: enkelt knop anses den beste metoden for knute produsere en liten knute for hver individuelle hånd-bundet. To eller tre individuelle hår kan være enkelt knyttede samtidig påskynde prosessen å skadelig å skape en større knute med mindre estetisk tiltalende finish.

Q: Hva er doble knop?

A: Dobbeltrom knop innebære bokstavelig knute hår to ganger for å produsere en dobbelt knute som gir en sterkere og mer robust knute. De resulterende knop er imidlertid enda mer synlig under nært inspeksjon. Det er lett å oppdage, men ikke lett å kaste.

Q: er dobbel knop bedre enn én knop?

A: enkelt knop er vanskelig å oppdage, men lett å kaste, derimot, dobbel knop er vanskelig å kaste, men lett å oppdage. Fordelene og ulempene ved de to typene knop anbefaler vi enkelt knop i front hårfestet 2 inches eller rundt omkretsen 2 inches.

Q: Hva er omvendt trippel knop (skjult knop)?

A: det betyr knop er skjult under innsiden mesh (det har to stykker av mesh), og fullstendig usynlige, gir inntrykk av håret vokser ut av hodebunnen. Det er den beste metoden å skjult knuter i dag. Men prosedyren for behandling er svært komplett, regelmessig trenger 40-45 dager å fullføre.

Q: Hva er bleket knop? Og hvorfor trenger jeg det?

A: Når et mørkt hår er knyttet til bunnen av en blonde parykk med en knute, kan du se et mørkt punkt på huden, spesielt når basen er blonder. Blonder skjule ikke knuten på samme måte en monofilament base gjør. Bleket knop utføres vanligvis bare foran blonder parykken og hjelper det skape illusjonen om at håret vokser ut av hodet.

Q: Hva er fordeler og ulemper av bleket knop?

A: knuter blir mindre etter bleking, men ita? s dårlig hår kvaliteten og det vil være lett å kaste.

Q: hårfarge

Det er virgin hår som er en pakke fra en donorer hode og uten kjemiske prosess.

Hår fargene er ikke det samme. Det er under fra #1b # 2.

Hvis du har noen spesielle krav om hår, kan du fritt gi vår kollega vet.

Vi velger håret for deg og ordne forsendelsen.

Q: hår lengde

Alt håret vi produserer er sant lengde, selv håret er litt lengre enn actural.

Men håret tekstur som bølgete og krøllete ser liker en litt kortere. Den riktige måten å måle håret er etter strekking.

Q: Hår vekt

En bunt hår er samlet inn fra en donor hodet. Så håret vekten er ikke det samme.

Det er 5g mer eller mindre rundt 100g. Hvis håret den under dette området, er det normalt.

Q:Split ender

Til hårtuppene er langt fra hår roten, det er mangel på ernæring og lett å ha delt slutter spørsmålet.

Hva vi gjør er å velge god hårmaterialet prioritet for å gjøre innslaget og trimming til hårtuppene før forsendelse.

Men det er vanskelig avaid at det er noen flisete tupper inne når du får håret.

Split ender forbedres etter hair conditioner behandling.

Spørsmål: hvit/grå hår

Alle våre innslaget er laget av 100% MENNESKEHÅR. Det er noen hvit/grå hår inni.

Våre inspeksjon plukke hvit/grå håret ut fra innslaget før forsendelse.

Men alt arbeidet gjort for hånd, er det vanskelig å unngå at det ikke er noen hvit/grå hår inni.

Velg hvis det er noen hvit/grå hår inni, takk for din forståelse.

Q: Kan de bli rettet, krøllet?
A: Ja du kan bruke hår rettetang eller hår krølltang for å style brasilianske virgin håret.

Imidlertid gjøre ikke det for ofte eller varmen vil gjøre håret lett få tørr og tangled.

Q: Hvorfor er mine hår extensions å bli tangled?
A:IT kan skyldes tørt hår. Pls er sikre å vask og condition håret minst en gang i uken, to ganger i uken bedre. brasilianske virgin hår kam håret fra tid til annen. Du kan gå til stylist din for ytterligere forslag.

Q: Hva er din håret forlengelsen kvalitetsgaranti?
A: vi er leverandør vurdering i Alibaba, kvaliteten er revidert av TüV Rheinland og Bureau Veritas, som er den ledende globale uavhengige test leverandøren med en historie strekker seg tilbake 140 år.
Hva er mer, hvis noen problemer, vil vi refundere deg penger eller bytte nye varer for deg.

Q: Hvordan vare hår utvidelsen:

A:a. vask virgin brasilianske håret i en uke.

b. vann vått hår, bruk en mild sjampo, skyll og la tørke.

c. kam med en stålbørste etter tørr.

d. du kan perming farging, men husk ikke gjør dette også hyppige, og husk å bruke ernæring vannet.

e. kammer du bedre velge rundt med bred-toothed kam.

f. ikke gjør håret under den stekende solen i ganske lang tid.

g. ikke blåser roten av hår for nær med hårføner.

h. ikke fatte roten av hår overexert når du vasker.

Q: . Hvor mange brikker som hot selger brasilianske hår engros trenger jeg?

A: for hår wefts, 3pcs for 10-22 tommers, 4pcs for 24-40 tommer. Hvis du vil se veldig full, må du kanskje en annen pakke. Hvis du får fusion eller micro må konsultere stylist din.

Q: Hva slags hårpleieprodukter bør jeg bruke?

A: behandle denne hår akkurat som om det var ditt eget hår.

1. Bruk god sjampo og condition produkter.

2. condition håret er svært viktig å holde det myke og håndterlig, så bruk la i balsam.

3. du kan bruke gel eller hårspray beholde krøllene i stedet, men vask håret og ikke la i slike produkter i lenge.

4. olivenolje vil være et godt valg å holde håret sunt.

Q: . Hvorfor er mine hår extensions å bli tangled?

A: Your Hair Extensions kan floke grunn til å være til tørrhet, olje og smuss oppbygging, saltvann, klor og ikke kombinasjon (bredt tann kam) ut håret daglig. Husk å vask og condition håret minst én gang i uka

to ganger i uken er bedre. Bruke fuktighetsgivende drops eller kontakt stylist din hjelp.