Kjendiser iført parykk For mote


Kjendiser endre opp deres frisyrer regelmessig, fra vill nyanser til super kort pixies. Men heller enn hakking håret på et innfall (og angrer det senere) eller skade deres tråder med overdreven fargestoffer, flere stjerner slå til en mer midlertidig løsning: parykker.


Som vist av noen av våre favoritt frisyre kameleoner, includingLady Gaga og Katy Perry, parykker er den enkleste måten å endre utseende og gjøre en stor uttalelse-ingen forpliktelse nødvendig. Fra Kylie Jenner til Katie Holmes (som sløv bob var så overbevisende, vi tenkte det var den virkelige avtalen), holde bla for flere stjerner som elsker rock faux lokker på den røde løperen.

tar en titt på verdens mest berømte parykk wearers.

Kylie Jenner

Etter farging håret en "ashy skitne blonde", den 18-åringen innrømmet hun hadde parykker for å hjelpe sykepleieren håret skadet tilbake til helse. Siste stjernen snudde hoder med en skinnende, skulder lengde stil sammen med sløv smeller (over) til årets VMAs.

Lady GagaMens mange mennesker prøver å skjule deres grå hår, er Lady Gaga ikke redd omfavne #grannyhair trenden på den røde løperen. Av alle de statement-making parykker stjernen har slitt med årene, var sølvfargede tråder hun valgte for 2015 Oscar overraskende dempet.


Katy Perry


Mens popstjerne faux frisyrer har fanget vår oppmerksomhet ved flere anledninger, hun debuterte i 2015 MeGala kan være henne mest minneverdige se ennå.

Zendaya
Mens mange mennesker prøver å skjule deres grå hår, er Lady Gaga ikke redd omfavne #grannyhair trenden på den røde løperen. Av alle de statement-making parykker stjernen har slitt med årene, var sølvfargede tråder hun valgte for 2015 Oscar overraskende dempet.


Katie Holmes


Når Holmes viste opp på årets møtte Gala med en dramatisk bob, vi var alle lurt til å tro hun hakket sitt lange hår. Selv om vi var litt bummed at stjernen var bare besøke berømte fringed kuttet hun sported i 2008 for kun en natt, parykk så så hippe som den virkelige avtalen.

Rihanna

Er du? Frisyre chameleon var nesten ugjenkjennelig når hun viste av et hode fullt av flammende rød krøller på en pre Grammys hendelse tilbake i 2011.