Gigi Hadids håret på AMA Awards var faktisk en parykk

Gigi Hadid hadde en kunstnerisk stil og trimmet parykk på 2015 American Music Awards på søndag kveld, og hadde oss alle lurt. Modellen kom med en elegant, haken lengde bob som en alvorlig endring fra sin signatur midje lengde lokker. Med den stadig økende 2015 lob overtakelsen er den 20-åringens kantete avling av Bryce Scarlett trend-gjenopplive og super smigrende. Kort utseendet gjør håret synes veldig tykk og sunn (som kan være parykkens gjør), og makeup artist Patrick Ta fast Hadids signatur kontur og naken leppe som passer hennes nye glatt hår titt.

"Det er en delvis parykk som vi brukte blandet med håret naturlig å lage en faux bob. Vi kuttet det når det allerede blandet med håret og på hodet. Forsiden par tommene av det er håret virkelig,"fortalte håret stylist Scarlett Yahoo skjønnhet." Vi ble inspirert av Gigis kjole og halsen. Vi følte det kalt for kort, sexy, lett hår. Hun ville bare gjøre noe super annerledes." Under et intervju med Giuliana Rancic på AMAs røde løperen falt Hadid litt at den nye kuttet kan være bare en luftspeiling. "Du må sjekke tilbake i morgen for å se om det er veldig korte," sa Hadid. "Det er triks av handelen."

I juli i år wowed Hadid Internett over en potensiell bob. Fans delt kollektive sorg når et Streetstye bilde av Hadid iført en lav hestehale hadde alle lurt. Selv når vi tenkte det var ekte, følte vi anger over Gigi's bob. Alle kan gi ut et lettelsens sukk. Så mye som vi elsker Gigis signaturstil, ønske vi slags denne nye var permanent.

Hadid er ikke fremmed for parykker og faux hår. Sin modellkarriere har invitert mange parykker i hennes skjønnhet arkiv. Hun sported en svart, uflidd parykk på Marc Jacobs makeup-fri rullebane i September 2014, samt en rekke tre parykker i hennes modell av året skyte med Yu Tsai i februar, en stor, retro parykk for Jeremy Scott i September og en gigantisk blå afro parykk på forsiden av Vog UE Italia skutt av Steven Meisel tidlig denne måneden.

Økende antall parykker er sett på kjendiser og modeller på den røde løperen, på rullebanen, og på sidene av magasiner. Kjendiser åpner opp om hele skap viet til parykker, og kanskje snart vi alle har sjansen til å endre opp vårt hår lengder regelmessig.

Hadid's AMAs se kanaler moren hennes supermodell, Yolanda Fosters gjeldende stil. Som mor, som datter-ser beskjære flott ut på både blondiner. Scarlett fylt oss ut på hvordan å oppnå stilen. – Først bruke MATRIX StyleLink volum Builder Mousse håndkle tørket ved røttene og en krone-størrelse mengde MATRIX StyleLink glans Booster til ender og gre gjennom, sier Scarlett. "Deretter med en middels barreled rund pensel, blåse ut håret fra ansiktet." Gi utblåsningen volumet av peker tørketrommelen oppover fra røttene, snarere enn å fiske fra over hodet. "Deretter for umiddelbar volum og separasjon, jeg brukte MATRIX stil Link høyde Riser ved røttene og børstet tilbake med et villsvin børste å holde håret på plass," Scarlett antyder. "Nytt MATRIX StyleLink glans Booster for ekstra glans og glatte over tråder med et flatt jern å gjøre håret mer piecey." Scarlett deretter lagt en tekstur for å fullføre utseendet. Han anbefaler MATRIX StyleLink tekstur Builder, «for å gi elegante bob et snev av tekstur.»

Berkshire Hathaway årsmøte

Berkshire Hathaway Årlig generalforsamling i Omaha, NE.