Hår stykke hår Daquan

Lære hår bildet Daquan, så du fest for øynene. Faktisk jenter bare trekke opp håret er veldig søt og frisk, ulike anledninger trenger forskjellige, så i denne forbindelse vi har fortsatt å lære mer. Andre ledd: se denne tie håret frisyre, det samme er prinsesse hodet figuren, med en svart og hvit sløyfe med hår, ser veldig søte, enkel og fin, komme ta en betrakte denne baren hår gå.

Trekk håret trinn:

Trinn 1: først fjerne pannen av the smell, og deretter spille en lun tilstand vridd til en flette, og fast med en hairpin.

Trinn 2: fjernet fra siden av en liten del av håret, men også vridd til en flette, og trukket tilbake med en hairpin fast.

Trinn 3: den siste delen av justering av the smell, dette enkle bar håret skal fullføres.

Langt hår søster papir som for å binde opp håret, men hva er egnet for hår og ser god form? Her og se på små serien å dele noen enkle koreansk stil hår tie, søt lett å komme i gang å lage Meng søster bilde.

Koreansk stil hår brikkene

Hår: Qi Liuhai bud hodet

Langt hår fra en nydelig blomst knopp hodet, frisk og øm, Meng Meng Han Qi Liu naturlig endret ansiktet, full av ren studenter søster atmosfære.

Koreansk stil hår to hår brikkene

Hår: Vakre hår brikkene

Et rødt hår av heksen, sjal langt hår, vevd vri braid å utsmykning, Qi Liu sett av baby ansikt sjarmerende og sjarmerende, ikke-mainstream kontroll viktig å selge spirer øret tønnebånd, veldig egnet for enkelte kvinner.

Koreansk stil hår hår settet

Hår: dobbeltstrek hårnål hår brikkene

Dobbel hestens hale Lolita oppgraderingsversjon kom, med en Lær spenne i et nydelig hår, spire ferske med jakke, art girl små friske sjarm fylle. Frisk stil er veldig Fan, med en enkel makeup kan enkelt gå på jobb eller gå på jobb, og min søster raskt lære opp. Vakre våren for en elegant frisyre å du føler deg bra. Hår brikkene