SIA avslører ansiktet i en sjelden bilde uten hennes parykk

BREAKING: Sia har et ansikt, og hun har vist den på et sjeldent parykk mindre utseende.

Sangeren opts vanligvis for å tilbringe sin tid foran kameraene skjult av en irritabel parykk eller henne tilbake til søkelyset, men hun har nå blottet i en ny bilde.

Posing Katy Perry og Missy Elliot, Sia fjernet hennes beryktede parykk for en fest - og det ser ut som hemmeligheten er godt og virkelig ut.

Snakker om sin beslutning om å holde ansiktet et mysterium, hadde Sia tidligere avslørt at hun valgte for å holde ansiktet dekket i et forsøk på å beskytte sitt privatliv.

Åpner seg i et intervju på Ellen DeGeneres show, Sia forklarte: «Vel det er bare slik at jeg kan gå til målet og kjøpe en slange hvis jeg vil.

"Eller hvis jeg finner jeg trenger et toalett, jeg kan gå på siden av veien, ingen ville være å følge meg med et kamera prøver å få et skudd."

Da spurte Ellen om hun noen gang fjerner henne parykk Sia ertet som dagen ville komme, svarer: "Jeg vil gjøre det, jeg bare arbeider opp til det, du vet."

Og det ser ut som hun endelig fikk motet - la oss håpe bare hun ikke begynne å bli jaget i gaten nå som vet hvem hun er.